Muziekfeest van het Jaar cover

Muziekfeest van het Jaar

Datum

Omschrijving

Het Muziekfeest van het Jaar in de Ziggo Dome is het grootste eindejaars spektakel van Nederland, met muziek van eigen bodem. Van levenslied tot Nederpop, van kroeghits tot de mooiste ballads, op het Muziekfeest van het Jaar hoef je niet te kiezen! De artiesten spelen met een groot symfonisch orkest onder begeleiding van Marcel Fisser. We verrassen je met bijzondere duetten en spectaculaire shows. Niets is te gek!

Festival type

80's
90's
Classics
Feestmuziek
Hits
Nederlandstalig
Overig

Locatie

Ziggo Dome, Amsterdam
De Passage 100, 1101 AX

Aantal stages

1

Max. bezoekers

17.000

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Muziekfeest van het Jaar

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Muziekfeest van het Jaar. Dat op 13 december 2024 in Ziggo Dome te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register