Locaties

Wil je graag festivallen op een locatie bij jou in de buurt? Of ben je helemaal fan van dat ene specifieke festival terrein!? Gebruik dan deze overzichtspagina om gemakkelijk te scrollen of te zoeken naar jouw locatie. In dit overzicht hebben we namelijk (speciaal voor jou) alle festivallocaties in Nederland op een rijtje gezet en de meest populaire locaties van 2024 uitgelicht.

De locatie van een festival is enorm bepalend voor de sfeer van het evenement. Een stage in een bos geeft natuurlijk een totaal andere vibe dan een stage op een verlaten fabrieksterrein. Daarom besteden festival organisatoren veel tijd aan het vinden van een geschikte locatie voor hun evenement en daarom zijn sommige locaties populairder dan andere.

mobile-map
Bekijk kaart

Festival agenda 2024 - locaties

Locatie, locatie, locatie! Ook in de festival wereld een cruciaal onderdeel. Ben jij op zoek naar een festival bij jou om de hoek, of op die toffe locatie waar je altijd wel eens hebt willen feesten, is dit de pagina waar je moet beginnen. Hier vind je meer dan 500 festival locaties in Nederland en België, van noord naar zuid, en oost naar west. Check het dus snel en je zal vinden wat je zoekt