Steden

Het lekkerste is natuurlijk festivallen in je achtertuin en achteraf kruipend naar huis en rollend je bed in. Jammer genoeg heeft de ene stad heeft meer te bieden op festival gebied dan de ander. Daarom hebben we op deze pagina de belangrijkste festival steden in 2024 voor je op een rijtje gezet. Zowel festivals, concerten en club nachten uit Nederland, België en zelfs Europa staan in de lijst.

 

Dus als je een binnenkort in jouw eigen stad wilt festivallen of je gaat binnenkort in een specifieke stad uit, dan kan je met deze lijst gemakkelijk jouw volgende festival uitzoeken. Bij elke stad staat aangegeven hoeveel evenementen er beschikbaar zijn in de aankomende periode. Dus slag je slag! Heel veel plezier alvast!

map-template-sm
Bekijk kaart

Festival agenda 2024 - steden

In elk stadje een ander festivalletje! Daar is niks aan gelogen, want festivals vind je in ongeveer elke stad in Nederland. Natuurlijk steken Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven er bovenuit, maar er zijn elders ook genoeg toffe opties. Via deze pagina zoek je direct op de meest populaire festival steden van het land.