Doe mee & win festival prijzen!

Follow the Beat heeft niet alleen de meest complete festival agenda…, we hebben ook de aller gaafste festival winacties van Nederland, waaronder het door onszelf georganiseerde Gouden Festival Ticket. Elke week zijn er nieuwe acties, dus hou onze site en socials goed in de gaten! Bekijk de beschikbare acties hieronder. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is je aanmelden. Klik op de actie(s) die je leuk vind, vul je gegevens in en like onze social media pagina’s. That is it! Heel veel succes alvast. We duimen voor je 🙂

DGT-001-Za-013

Join onze community en blijf altijd op de hoogte.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, ticket releases, winacties, het Gouden Festival Ticket, etc.? Schrijf je dan nu in en join onze community.

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

    Festival winacties: gratis tickets & unieke prijzen!

    Doe mee & win gratis festival tickets en unieke festival prijzen. Follow the Beat heeft elke week weer de gaafste festival winacties van Nederland. Er zijn elke week nieuwe acties. Het enige wat je hoeft te doen in je aan te melden. Dus wacht niet langer. Meld je aan & maak kans op gave festival prijzen!