Stef Ekkel

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

Geen afgelopen festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Over Stef Ekkel

Stef Ekkel, een gevierde naam in de Nederlandse volksmuziek, staat bekend om zijn levendige levensliederen die vaak het alledaagse leven en de liefde bezingen. Geboren op 9 augustus 1980 in Kampen, heeft Stef zich ontpopt als een van de meest geliefde volkszangers van Nederland met zijn aanstekelijke melodieën en herkenbare teksten.

Stef’s muzikale carrière nam een vlucht met de release van zijn hit “De Woonboot” in 2005. Dit nummer, geïnspireerd door de Nederlandse volkscultuur, werd al snel een volkslied en blijft tot op de dag van vandaag populair op feesten en in kroegen door heel Nederland. Zijn muziek, vaak gekenmerkt door een vrolijke noot en een diepe emotionele onderstroom, spreekt een breed publiek aan.

Naast “De Woonboot” heeft Stef een reeks succesvolle nummers uitgebracht, waaronder “Op ’n Terrasje”, “Waarheen, Waarvoor” en “Ik Hou Van Het Leven”. Deze nummers benadrukken zijn talent voor het vertellen van verhalen en zijn vermogen om luisteraars te raken met eenvoudige, maar krachtige teksten.

Stef Ekkel’s bijdragen aan de Nederlandse muziek zijn niet onopgemerkt gebleven. Hij is veelvuldig genomineerd en heeft meerdere onderscheidingen gewonnen voor zijn werk. Zijn toegankelijkheid en oprechte liefde voor de muziek maken hem een vaste waarde in de Nederlandse volkscultuur.

Met een passie die door de jaren heen alleen maar sterker lijkt te worden, blijft Stef Ekkel optreden en nieuwe muziek produceren, tot groot plezier van zijn vele fans. Zijn blijvende populariteit en invloed op de Nederlandse volksmuziek maken hem tot een gerespecteerde en geliefde figuur in het genre.