André Hazes Jr. photo

André Hazes Jr.

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

Geen afgelopen festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.
André Hazes Jr. photo

Over André Hazes Jr.

André Hazes Jr., geboren als Dré Hazes op 21 januari 1994 in Woerden, Nederland, is een prominente figuur in de Nederlandse muziekwereld, bekend om zijn krachtige stem en emotionele levensliederen. Als zoon van de legendarische volkszanger André Hazes, heeft André Jr. de muzikale erfenis van zijn vader voortgezet en zichzelf gevestigd als een van de leidende artiesten in het levensliedgenre.

Vanaf jonge leeftijd werd duidelijk dat André zijn vaders talent en passie voor muziek had geërfd. Hij brak door in de muziekindustrie met hits zoals “Leef” en “Een Beetje Verliefd”, die niet alleen zijn vocale capaciteiten benadrukken maar ook zijn vermogen om een diepe emotionele connectie met zijn luisteraars te maken. Deze nummers zijn niet alleen populair op feesten en in kroegen, maar worden ook gewaardeerd om hun diepgang en de emotionele lading die ze dragen.

André’s muziekcarrière kenmerkt zich door een reeks succesvolle albums en singles die steevast hoge posities in de Nederlandse hitlijsten bereiken. Zijn album “Wijzer” (2017) en “Anders” (2018) hebben beide bijgedragen aan zijn status als een veelzijdige en vernieuwende artiest binnen het levensliedgenre.

Naast zijn muzikale prestaties is André Hazes Jr. ook een bekende televisiepersoonlijkheid, vaak te zien in diverse realityprogramma’s en als presentator. Zijn openhartige persoonlijkheid en toegankelijkheid maken hem geliefd bij een breed publiek.

Met zijn voortdurende inzet en passie voor muziek blijft André Hazes Jr. een belangrijke invloed in de Nederlandse muziekcultuur, waarbij hij de traditionele waarden van het levenslied eert terwijl hij deze verrijkt met zijn eigen unieke stijl en emotie.