Snollebollekes

Artiest

Agenda

Geen aankomende festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Afgelopen festivals

Geen afgelopen festivals
Bekijk andere festivals in onze Festival agenda.

Over Snollebollekes

Snollebollekes, een fenomeen in de Nederlandse feestmuziek, staat bekend om zijn energieke optredens en aanstekelijke hits die gegarandeerd elke zaal op zijn kop zetten. Achter Snollebollekes gaat cabaretier en zanger Rob Kemps schuil, die in 2013 doorbrak met de hit “Vrouwkes”. Vanaf dat moment werd Snollebollekes een vaste waarde op feesten, festivals en in de Nederlandse hitlijsten.

Kenmerkend voor Snollebollekes is de unieke mix van humor, feestmuziek en interactie met het publiek, wat resulteert in een onvergetelijke live-ervaring. Hits zoals “Links Rechts”, “Springen Nondeju” en “De Vloer Is Lava” zijn niet alleen favorieten tijdens zijn optredens, maar hebben zich ook genesteld in het collectieve geheugen van feestvierend Nederland. Deze nummers kenmerken zich door eenvoudige, herhaalbare teksten en aanstekelijke melodieën die jong en oud uitnodigen tot dansen en meezingen.

Snollebollekes’ vermogen om een groot publiek te bereiken en te verenigen met zijn muziek, overstijgt generaties en muzikale voorkeuren. Zijn optredens zijn een garantie voor een feest waarbij niemand stil kan blijven staan. Zijn succes is niet beperkt tot muziek alleen; Snollebollekes heeft ook diverse awards gewonnen, waaronder de Buma NL Award, en heeft meerdere keren het GelreDome in Arnhem uitverkocht, wat de populariteit en brede aantrekkingskracht van zijn muziek onderstreept.

De bijdrage van Snollebollekes aan de Nederlandse muziekscene is onmiskenbaar. Met zijn energieke hits en memorabele optredens heeft hij een unieke plek ingenomen in de wereld van feestmuziek, waarbij hij keer op keer bewijst dat muziek een universele taal is die mensen samenbrengt voor een onvergetelijke feestervaring.