Metz 24 Year Anniversary cover

Metz 24 Year Anniversary

Datum

Omschrijving

Jazeker, jullie lezen het goed… na de spetterende Kerstavond editie in de Cruise Terminal Rotterdam en op veler verzoek heeft Metz besloten dat dit dé locatie moet worden voor hun anniversary. Op zaterdag 25 februari 2023 bestaat METZ namelijk 24 (!) jaar en dit gaan ze uiteraard keihard aanpakken zoals jullie van hen gewend zijn.

Festival type

House

Locatie

Cruise Terminal, Rotterdam
Wilhelminakade 699, 3072 AP

Max. bezoekers

3.500

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Metz 24 Year Anniversary

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Metz 24 Year Anniversary. Dat op 25 februari 2023 in Cruise Terminal te Rotterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register