Metz presents: Housequake cover

Metz presents: Housequake

Datum

Omschrijving

Het Nederlandse dj-duo Housequake, bestaande uit Roog en Erick E, viert dit jaar hun twintigjarige samenwerking met een 'History of House' tour die wordt afgesloten met een wervelende avond in Now&Wow op zaterdag 30 december. Een geweldige combi dus in Rotterdam, samen met Metz en deze underground locatie in de haven. Zoals gezegd zullen de ‘koningen van de house’ hun 20 years anniversary 'History of House' tour afsluiten in Rotterdam. Naast Dance Valley, Solar, Dreamfields en Ultrasonic bombardeerden de heren dit jaar ook unieke locaties en uitverkochte edities in oa Paradiso, Nieuwe Nor, Club Smederij en Beachclub Fuel.

Festival type

House

Locatie

Now&Wow Club, Rotterdam
Maashaven Zuidzijde 1, 3081 AE

Max. bezoekers

1.500

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Metz presents: Housequake

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Metz presents: Housequake. Dat op 30 december 2023 in Now&Wow Club te Rotterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register