METZ on the Beach cover

METZ on the Beach

Datum

Omschrijving

Het is tijd om je zomergevoelens aan te wakkeren! Op 6 juli neemt Metz 'The Real House Event' je mee naar een dag vol zon, zee, en spectaculaire beats bij Beachclub Royal. Bereid je voor op een zomerse editie van Metz On The Beach, waar de warme zon en het koele briesje van de zee samenkomen met de beste housemuziek.

Festival type

House

Locatie

Beachclub Royal, Hoek van Holland
Zeekant 37, 3151 HW

Aantal stages

2

Max. bezoekers

3.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

METZ on the Beach

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder METZ on the Beach. Dat op 6 juli 2024 in Beachclub Royal te Hoek van Holland gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register