25 Year of Metz cover

25 Year of Metz

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Waanzinnig! 25 jaar alweer… Hoe bijzonder is het - en dat vinden wij écht - dat we met ons authentieke house concept al jaren de harten veroveren van jong en oud in het dag-en nachtleven?! Keer op keer drukken we weer een stempel in de regio Rotterdam en ver daarbuiten met onze bekende feesten in de club op op het strand. Age is only a number, 25 jaar is natuurlijk lang, maar we zijn nog lang niet klaar en uitgefeest!

Festival type

House

Locatie

Cruise Terminal, Rotterdam
Wilhelminakade 699, 3072 AP

Max. bezoekers

5.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

25 Year of Metz

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder 25 Year of Metz. Dat op 24 februari 2024 in Cruise Terminal te Rotterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register