METZ on the Beach cover

METZ on the Beach

Datum

Omschrijving

Strandgangers en party people opgelet! Metz komt op zaterdag 5 augustus terug naar de Noordzee en wel langs de kust van Hoek van Holland: Beachclub Royal! We laten de zandkorrels dansen en de golven breken van 18.00 tot 01.00 uur - lekker want dan ben je de zondag erna gewoon nog fit!

Festival type

House

Locatie

Beachclub Royal, Hoek van Holland
Zeekant 37, 3151 HW

Max. bezoekers

3.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

METZ on the Beach

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder METZ on the Beach. Dat op 5 augustus 2023 in Beachclub Royal te Hoek van Holland gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register