METZ Festival cover

METZ Festival

Datum

Omschrijving

Yes, jullie lezen het goed… na het succes van vorig jaar pompt METZ deze zomer wederom een ‘real house festival’ erin. Op zaterdag 3 juni tovert METZ bij Strandclub Breezze het terrein om tot ‘festival terrein’ aan de Brielse Maas. Met dit unieke festival komt er voor velen weer een wens in vervulling en natuurlijk van METZ zelf ook: METZ is terug op Voorne Putten!

Festival type

House

Locatie

Breezze, Vierpolders
Veckhoekse Sluisweg 2, 3237 LW

Max. bezoekers

5.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

METZ Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder METZ Festival. Dat op 3 juni 2023 in Breezze te Vierpolders gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register