Happy Feelings - NYE Amsterdam cover

Happy Feelings – NYE Amsterdam

Datum

Omschrijving

Are you ready?! ๐Ÿ”ฅ We kunnen niet achterblijven tijdens Oud & Nieuw en daarom staan wij dit jaar bij de jaarswisseling in Amsterdam! ๐Ÿ‘€ De eerste confetti van 2024 zal de lucht in vliegen in Amsterdam bij IJland! ๐ŸŽ† Het belooft een te gekke editie te worden waar uiteraard de beste DJ's je los laten gaan op Disco en House platen ๐ŸŽถ Scoor daarom snel jouw tickets ๐ŸŽŸ

Festival type

00's
90's
Classics
Disco
Hiphop
Hits
House
EDM

Locatie

IJland, Amsterdam
Tt. Vasumweg 171, 1033 SG

Max. bezoekers

2.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Happy Feelings - NYE Amsterdam

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Happy Feelings – NYE Amsterdam. Dat op 31 december 2023 in IJland te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register