Happy Feelings - Leiden (Wibar)  cover

Happy Feelings – Leiden (Wibar)

Datum

Omschrijving

Om de maand goed af te sluiten, gooit Happy Feelings op de valreep nog even een knaller van een feest in de Wibar in Leiden. Op 31 maart staat er een avond bomvol lekkere tunes en confetti op je te wachten. Dat kan dus niet anders dan gi-ga-geweldig worden. De ticketverkoop is nu van start, dus wees er snel bij en dan zien we je daar

Festival type

00's
90's
Classics
EDM
House
Hits
Hiphop

Locatie

Wibar, Leiden
Willem Barentszstraat 39, 2315 TZ

Max. bezoekers

590

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Happy Feelings - Leiden (Wibar)

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Happy Feelings – Leiden (Wibar) . Dat op 31 maart 2023 in Wibar te Leiden gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register