Happy Feelings - Rotterdam (BIRD)  cover

Happy Feelings – Rotterdam (BIRD)

Datum

Omschrijving

Rotterdam, hopelijk zijn jullie klaar voor een avond knallen, want Happy Feelings komt weer terug naar club BIRD. Op 21 april komen we ons best doen jullie een waanzinnige avond te bezorgen met een lading toffe house en disco tunes. Poets die dansschoentjes op en trek je vrienden mee, dan zien we jullie daar

Festival type

00's
90's
Classics
EDM
House
Hits
Hiphop

Locatie

BIRD, Rotterdam
Raampoortstraat 24, 3032 AH

Max. bezoekers

350

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Happy Feelings - Rotterdam (BIRD)

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Happy Feelings – Rotterdam (BIRD) . Dat op 14 april 2023 in BIRD te Rotterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register