Happy Feelings Winterfestival cover

Happy Feelings Winterfestival

Datum

Omschrijving

Happy Feelings heeft mega nieuws! 11 februari 2023 staan ze in Amsterdam klaar met confetti op het vertrouwde Thuishaven terrein! ๐ŸŽช Met meerdere stages waaronder de Loods die wordt gehost door ๐—ก๐—ผ๐—ผ๐—ถ๐˜ ๐— ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ก๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—›๐˜‚๐—ถ๐˜€ gaat happy Feelings als van ouds een feestje bouwen waar je nog lang van gaan nagenieten.

Festival type

EDM
House
Classics
90's
00's
R&B
Hiphop
Hits

Locatie

Thuishaven, Amsterdam
Contactweg 68, 1014 BW

Max. bezoekers

2.500

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Happy Feelings Winterfestival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Happy Feelings Winterfestival. Dat op 11 februari 2023 in Thuishaven te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register