Gratis festivallen? Dat kan! Join de Festivalsquad!

Wil jij graag vaker festivallen en/of nieuwe festivals ontdekken, zonder dat je hiervoor hoeft te betalen? Dat kan via onze Festivalsquad! De Festivalsquad is een ambassadeursprogramma van festival platform Follow the Beat en is bedoeld om het uitproberen en ontdekken van (nieuwe) festivals zo gemakkelijk mogelijk te maken. Join de Festivalsquad en begin aan een hele nieuwe festival reis in binnen en buitenland!  

 

Festivalgangers zijn in de afgelopen jaren heel veel festivals misgelopen. Daarom wil Follow the Beat helpen om een inhaalslag te maken én laagdrempelig festivals te bezoeken. Dat kan via onze Festivalsquad, want als lid van de Festivalsquad kan je:

 

 • Gratis festival tickets scoren
 • Gratis nieuwe festivals ontdekken / uitproberen
 • Festival tickets verdienen in ruil voor social media posts
 • Korting krijgen op festival tickets

 

Om toegang te krijgen tot de voordelen van de Festivalsquad, moet je lid worden. Lid worden kan alleen als je in Nederland of België woont, tussen de 17 en 35 jaar bent en een open (en representatief) Instagram profiel hebt met ten minste 300 volgers.

 

Meld je direct aan of scroll naar beneden voor meer informatie!
We zoeken momenteel nieuwe leden, maar wees er snel bij want er zijn maar een gelimiteerd aantal plekken!

 

Direct aanmelden

 

 

Deelnemende events

Speciaal voor alle Nederlandse en Belgische festivalgangers hebben we de aankomende tijd een hele reeks gave evenementen om uit te kiezen / om uit te proberen, waaronder:*

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En nog heel veel meer gave events!

 

*Let op! Deelname van de hierboven genoemde evenementen is onder voorbehoud en/of kan gaandeweg veranderen.

 

Direct aanmelden

 

 

 

Belangrijke voorwaarden

Festivalsquad leden moeten zich aan een aantal belangrijke voorwaarden houden. Zonder deze regels kan het programma niet bestaan. De belangrijkste regels zijn:

 

 1. Je bent nooit verplicht om Festivalsquad tickets te claimen.
 2. Als je Festivalsquad tickets claimt, dan gaan ze altijd per 2 stuks. Je krijgt dus altijd twee gratis tickets. Je mag dus altijd een vriend of vriendin meenemen.
 3. Als je Festivalsquad tickets claimt, dan brengen we €2,00 tot €5,00 servicekosten per ticket in rekening. Dat doen we omdat wij anders verlies maken op het gratis weggeven van tickets en omdat we een drempel willen creëeren om te garanderen dat iedereen die tickets claimt ook daadwerkelijk naar het event gaat.
 4. Als je Festivalsquad tickets hebt geclaimd, dan verwachten we dat je daadwerkelijk naar het event gaat. Anders maken we natuurlijk graag andere mensen blij. Als je tickets claimt en toch niet naar het evenement gaat, dan moet je achteraf alsnog de volledige kosten voor de tickets betalen.
  (Let op! Je mag overigens tot een week van te voren kosteloos tickets annuleren. Daarna niet meer.)
 5. Soms moet je in ruil voor de tickets een aantal social posts plaatsen. De voorwaarden (zoals de hoogte van de servicekosten en het aantal social posts) worden duidelijk vermeld bij het claimen van tickets.
 6. Om lid te worden van de Festivalsquad moet je een lidmaatschap fee van €2,00 per maand betalen (excl. €0,29 betalingskosten). Deze €2,00 krijgt je alleen weer terug (als korting op de servicekosten) zodra je tickets claimt. Dus als je een actief lid bent betaald je eigenlijk helemaal geen abonnementskosten.
 7. Je mag het abonnement ten alle tijden weer opzeggen, zonder opgave van reden. Er is geen opzegtermijn.

 

Wil je alle voorwaarden even goed doornemen? Kijk dan in aanmeldformulier en/of in de Festivalsquad voorwaarden. Heb je specifieke vragen over de Festivalsquad? Kijk dan in onze FAQ.

 

 

 

Een hele goede deal

Even een simpel rekenvoorbeeld:

Als je tickets claimt via de Festivalsquad dan betaal je (maximaal) €5 per tickets x 2 tickets = €10 servicekosten. Vanuitgaande dat festival tickets tegenwoordig gemiddeld €50 – €60 per stuk kosten , scheelt dat jou €80 – €100 per festival.

 

Stel je claimt 1x in de drie maanden Festivalsquad tickets, dan betaal je €14 in totaal voor 2 tickets (3x €2 abonnement + €10 servicekosten – €2 korting). Vanuitgaande dat festival tickets tegenwoordig gemiddeld €50 – €60 per stuk kosten , scheelt dat jou €76 – €94 per festival.

 

Zelfs als je maar 1x per jaar Festivalsquad tickets claimt, dan is dat nog steeds maar €32 voor twee tickets. Dat scheelt nog steeds ongeveer €70 – €90 per festival.

 

Kortom, de Festivalsquad is gewoon een hele goede deal. Zelfs als je maar 1x per jaar tickets claimt. En des te vaker je meedoet, des te goedkoper wordt het. Pak daarom deze once in a life time kans. Wacht daarom niet langer en join de Festivalsquad en daarmee onze unieke community!

 

Direct aanmelden
map-cta
lees meer