Tincler - Live // Gashouder cover

Tincler – Live // Gashouder

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Sinds 2012 zijn Micha Heyboer en Jordi van Achthoven, oftewel Tinlicker actief in de elektronische muziekscene waar het duo is doorgebroken met hits als ‘Because You Move Me’ en ‘Children’. De muziek van Tinlicker wordt gekenmerkt door diepgaande, meeslepende melodieën waar progressive house en trance samenkomen. De laatste jaren stond het duo onder andere op festivals als Mysteryland, Creamfields, Ultra en Tomorrowland.

Festival type

Electronic

Locatie

Gashouder, Amsterdam
Klönneplein 1, 1014 DD

Max. bezoekers

3.500

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Tincler - Live // Gashouder

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Tincler – Live // Gashouder. Dat op 9 maart 2024 in Gashouder te Amsterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register