Ik Zie U Graag cover

Ik Zie U Graag

Datum

Omschrijving

Ik Zie U Graag barstte uit haar voegen in 2023. Dit jaar is Ik Zie U Graag terug in het Pinksterweekend op 18 en 19 mei. Extra bijzonder dit jaar: Ik Zie U Graag trekt de stad in! Naast shows in MEZZ, zie je ook optredens in Chassé Theater en Nieuwe Veste. Voor deze editie slaat MEZZ de handen ineen met Chassé Theater en brengt het festival nog meer livemuziek, maar ook theater en cabaret. Breda bruist van het Belgische talent op zaterdag 18 mei en zondag 19 mei. Er is aandacht voor aanstormend talent, maar natuurlijk vind je ook bekende Belgische acts op het festival.

Festival type

Overig
Electronic
Experimental
Rock
Indie rock
Indie pop
Pop
Singer / songwriter
Jazz
Blues

Locatie

Mezz, Breda
Keizerstraat 101, 4811 HL

Max. bezoekers

1.000

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Ik Zie U Graag

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Ik Zie U Graag. Dat op 18 mei 2024 in Mezz te Breda gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register