Curfew Festival cover

Curfew Festival

Datum

Omschrijving

Curfew Festival, gehouden in het hart van de stad, doorbreekt de stilte van de nacht met een eclectische mix van elektronische, rock, en indie muziek. Dit intieme festival biedt een ontsnapping aan de alledaagse routine, waar nachtuilen samenkomen om te dansen tot de vroege uren onder de sterrenhemel.

Festival type

Eclectic
Electronic
Indie
Rock

Locatie

Topsporthal Blaarmeersen, Gent

Max. bezoekers

2.500

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Curfew Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Curfew Festival. Dat op 8 juni 2024 in Topsporthal Blaarmeersen te Gent gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register