Hintergarden cover

Hintergarten Festival

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

๐ŸŒ… Heerlijke muziek, koude drankjes en gezellige vrienden komen allemaal samen onder een ondergaande zon tijdens Hintergarten 2024: Casino Antique. Met twee verschillende stages wordt Hintergarten Festival voor jou en je vriendengroep een evenement om niet te vergeten. ๐Ÿชฉ Kom dansen en genieten op de lekkerste house en techno op 31 augustus op de Wielerbaan in Nieuwkuijk (vlakbij Den Bosch) en laat je betoveren door alles wat de wonderlijke wereld van Hintergarten Festival je te bieden heeft. Zien we je daar?

Festival type

House
Techno
EDM
Hits
Harder styles

Locatie

Wielerbaan De Heuvelen, Nieuwkuijk
Pastoor Becxstraat 24, 5253 BV

Aantal stages

2

Max. bezoekers

4.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Hintergarten Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Hintergarten Festival. Dat op 31 augustus 2024 in Wielerbaan De Heuvelen te Nieuwkuijk gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register