elrow Town Holland cover

elrow Town Holland

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

grootste elrow Town festival OOIT!🎉🎉 Op een gloednieuwe locatie, met prachtige natuur, vieren we het gekste festival van het jaar! Pre-registreer je nu want deze wil je écht niet missen. Rowgelia heeft de nieuwe plek al bezocht en kan niet wachten om jullie te verwelkomen tussen de prachtige natuurlandschappen waar we veel meer plek hebben voor onze kleurrijke producties, onze gekke performers en de heerlijke muziek van de grootste DJ's! Tot snel!!

Festival type

EDM
House
Deephouse
Techno

Locatie

Geestmerambacht, Koedijk
Nauertogt 9, 1831 GD

Max. bezoekers

35.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

elrow Town Holland

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder elrow Town Holland. Dat op 3 september 2022 in Geestmerambacht te Koedijk gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register