Grotesque in Concert cover

Grotesque in Concert

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Grotesque In Concert – Internationale grootheid bezoekt Rotterdam Vrijdag 3 mei mag met super dikke marker in jouw feestagenda geblokt worden. Op die avond zien we namelijk de rentree van Grotesque in Concert! De grote zaal van de Rotterdamse Maassilo zal het ultieme decor worden van een spectaculaire audiovisuele showcase. Wie er deze avond op het grote podium zal staan houdt de organisatie door strikte afspraken nog geheim, wel weten we dat het om een act gaat die al - decennia lang - wereldwijde bekendheid geniet en dat het een absolute trendsetter betreft in het imposante bolwerk van de elektronische dansmuziek.

Festival type

EDM
Progressive
Psy trance
Techno
Trance

Locatie

Maassilo, Rotterdam
Maashaven Zuidzijde 1-2, 3081 AE

Max. bezoekers

5.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

mobile-map

Ontdek onze festival kaart

Bekijk kaart

Grotesque in Concert

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Grotesque in Concert. Dat op 3 mei 2024 in Maassilo te Rotterdam gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register