Vunzige Deuntjes Den Haag XL Special cover

Vunzige Deuntjes Koningsnacht Zwolle

Datum

Omschrijving

Iemand heeft ons in het oortje gefluisterd dat de zomers in Agga er nogal zwoel aan toe kunnen gaan, en daar willen we last minute natuurlijk nog wel een klein hapje van proeven. Of klein, gewoon een flinke hap. Dus, liefjes: extra groot vunzig feestje als toetje voor de warme maanden, iemand?

Festival type

Hiphop
R&B
Dancehall
90's
00's
Classics
House
Urban

Locatie

Drie Gezusters, Nijmegen
Molenstraat 79, 6511 HB

Aantal stages

1

Max. bezoekers

3.700

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Vunzige Deuntjes Koningsnacht Zwolle

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Vunzige Deuntjes Koningsnacht Zwolle. Dat op 27 april 2024 in Drie Gezusters te Nijmegen gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register