web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Vlissingen centrum
location

Vlissingen is een stad in de provincie Zeeland. De stad ligt aan de noordkant van de Westerschelde monding en telt ongeveer 33.000 inwoners. Daarmee is een relatief kleine stad en komt het waarschijnlijk niet eens in de top 100 grootste steden van Nederland voor. Maar een gezellig centrum heeft Vlissingen wel. Het centrum van de stad ligt pal aan het water en hefet verschillende (zand) parken, pleinen en een kilometerslange strandboulevard.

Festivals 2020

In Vlissingen centrum worden jaarlijks een aantal events zoals festivals gehouden. Denk aan het Bevrijdingsfestival Zeeland en Festival aan Zee, dat op de boulevard wordt gegeven. Ook in 2020 staan er weer verschillende festivals op het programma. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in Vlissingen centrum in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events