Code Nassau cover

Code Nassau

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Hoezee, hoezee, lang leve de koning! ๐Ÿ‘‘ Onze Willem is jarig en dat moet gevierd worden en waar doe je dat beter dan op ๐‚๐Ž๐ƒ๐„ ๐๐€๐’๐’๐€๐”?! Op Koningsnacht kun je terecht voor de dikste deephouse, tech house en techno plaatjes en op Koningsdag kun je lekker meezingen met het Limburgse lied. Leuk toch die verjaardag van Willem! ๐ŸŽ‰

Festival type

Classics
Feestmuziek
Hiphop
Hits
Pop

Locatie

Schootsvelden, Sittard
Haspelsestraat, 6131 EK

Aantal stages

6

Dresscode

dresscode = oranje!

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Code Nassau

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Code Nassau. Dat op 26 april 2024 in Schootsvelden te Sittard gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register