web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Tolhuispark
location

Het Tolhuispark is een stadspark in het dorp Dokkum (Friesland). Het park ligt in een U-vorm om de woonwijk Jantjezeepolder heen, aan de zuidkant van het dorp. In het zuid-westen van het park liggen verschillende voetbalvelden, een zwembad, scouting vereniging en kinderboerderij. Het Tolhuispark is een paar kilometer lang en bestaat grotendeels uit bos, grasvelden en enkele vijvers. Juist deze indeling is perfect voor het houden van events zoals festivals. 

Festivals 2020

Op een aantal van de kleine grasveldjes tussen de bomen wordt namelijk jaarlijks het Dokk'Em Open Air Festival gehouden. Er is hier ruimte voor minstens twee stages en op z'n minst een paar duizend bezoekers. Doordat het festivalterrein vlak bij een aantal woonwijken ligt en er vooral (harde) rock en metal muziek te horen is op het festival, is het een wonder dat de bewoners niet steen en been klagen. Best chille mensen die Friezen! Wat betreft de bereikbaarheid zit het wel goed. 

Bereikbaarheid

Gelukkig ligt naast het park de provinciale weg N361, zodat je er met de auto gemakkelijk kunt komen. Met de OV heb je minder succes. Dokkum heeft geen eigen treinstation, dus je bent op bussen aangewezen. Ondanks dat er verschillende bussen stoppen in de buurt van het festivalterrein, gaat het je wel wat tijd kosten om er te komen. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in het Tolhuispark in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events

Dokk'em Open Air

02 t/m 03/07 Dokk'em Open Air (geannuleerd)

Tolhuispark, Dokkum

Line-up

Epica, Dragonforce, Abbath, Death Angel, Ensiferum, Haken, High On Fire, Unleashed, Nile, Wednesday 13,