Het Goede Voornemen - NYE cover

Het Goede Voornemen – NYE

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Het einde van het jaar komt alweer in zicht en van alle kanten wordt de vraag "Wat doe jij met Oud & Nieuw?” op je afgevuurd. Het liefst wil je samen met je vrienden en familie terugkijken op de mooie momenten van 2023 en meteen je Goede Voornemens voor een geweldig 2024 met ze delen. Maar je hebt ook zin om tot de volgende ochtend flink de beest uit te hangen en het nieuwe jaar met een knal te beginnen. Dit betekent dan wel dat je nog even rond een uurtje of één tussen alle duizendklappers en vuurpijlen op je fiets zit; de eeuwige struggles van Oud & Nieuw… Het Goede Voornemen van dit jaar is om deze struggle alvast bij je weg te nemen!

Festival type

Disco
House
Hiphop
Reggaeton
Dancehall
Afrobeats

Locatie

Tolhuispark, Dokkum
Tolhuispark, 9103 SN

Max. bezoekers

550

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Het Goede Voornemen - NYE

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Het Goede Voornemen – NYE. Dat op 31 december 2023 in Tolhuispark te Dokkum gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register