web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

Het Spoorpark is een stadspark in het centrum van Tilburg (Noord-Brabant), vlak naast het Centraal Station. Dankzij een burgerinitiatief is het voormalige en verwaarloosde industriegebied omgetoverd tot een recreatiegebied, met ruimte voor natuur, cultuur, sport, recreatie en zelfs (grootschalige) evenementen zoals festivals en concerten. 

Festivals 2020

Het Spoorpark is pas sinds 2019 helemaal klaar, dus hopelijk kan er vanaf nu volop gefeest worden. In 2020 staat in ieder geval: Kingsland Tilburg op het programma. 

Bereikbaarheid

Het terrein is goed te bereiken met de auto vanwege gelegen parkeerplaatsen. Al moet je wel door de drukte van de stad heen. Je beste optie is waarschijnlijk het openbaar vervoer, aangezien Station Tilburg Centraal op 10 minuten loopafstand ligt.

Wil jij ook festivallen in het Spoorpark? Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in 2020 in het Spoorpark.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events