Spoorpark LIVE cover

Spoorpark LIVE

Datum

Omschrijving

Spoorpark LIVE komt terug op zaterdag 29 juni 2024! We bundelen al het moois (én méér!) dat Spoorpark LIVE te bieden heeft in één onvergetelijke festivaldag. Dit jaar voor het eerst met bijzondere internationale headliners! Allemaal - uiteraard - in het prachtige Spoorpark, hartje Tilburg. Eerste namen? Tickets? We vertellen we jullie heel snel meer. Maar voor nu: save the date! Want we kunnen niet wachten om jullie te zien.

Festival type

Nederlandstalig
Feestmuziek
Hits
Pop
Rock

Locatie

Spoorpark, Tilburg
Spoorpark 1, 5038 LS

Aantal stages

1

Max. bezoekers

18.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Spoorpark LIVE

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Spoorpark LIVE. Dat op 29 juni 2024 in Spoorpark te Tilburg gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register