web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Schelfhorstpark
location

Het Schelfhorstpark is een stadspark aan de noordkant van Almelo (Overijssel). Het park ligt in de gelijknamige wijk Schelfhorst en is ongeveer 200 x 200 meter groot. In het bosrijke park is een klein meertje en verschillende grasvelden te vinden.

Festivals 2020

Doordat het park zo ruimtelijk is opgezet is het erg geschikt voor het houden van events, zoals festivals. Vandaar dat er jaarlijks verschillende festivals worden georganiseerd, zoals in ieder geval Heavenz Festival. Het park ligt wel precies tussen een aantal woonwijken in, dus er zijn veel bewoners om rekening mee te houden. Waarschijnlijk kan je dat merken in het volume op het festivalterrein en de eindtijd van het festival.

Bereikbaarheid

Qua bereikbaarheid is het Schelfhorstpark wel dik in orde. Het ligt aan de provinciale weg, er zijn verschillende bushaltes in de buurt en vanaf Almelo centrum is het maar een 5-10 minuten fietsen of 30 minuten lopen. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in het Schelfhorstpark in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events