Datum

Omschrijving

Op zaterdag 8 juni zal Heavenz Festival voor de vijfde keer op rij neerdalen in het Schelfhorstpark. Ditmaal pakken we extra uit en zullen we het samen nog onvergetelijker maken! Dit jaar maar liefst 3 areas, zo is er voor ieder wat wils! Zoals jullie van ons gewend zijn, zullen je favoriete nationale DJ’s klaarstaan op de Heavenz mainstage! Even toe aan het oude vertrouwde? Neem een kijkje bij de ” CLASSIC Area” voor de beste old-school Hip Hop en R&B.

Festival type

Feestmuziek
Nederlandstalig
Pop
House

Aantal stages

3

Max. bezoekers

1.200

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Meer edities

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Heavenz

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Heavenz. Dat op 8 juni 2024 in Schelfhorstpark te gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!