web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Omweg
location

De Omweg is een straat in het Noord-Hollandse dorp Assendelft. De straat omcirkelt een bedrijventerrein dat nog in aanbouw is en momenteel grotendeels leeg staat. Door de leegstand zijn er verschillende braakliggende velden op het terrein en die zijn perfect voor het houden van evenementen zoals festival. 

Festivals 2020

Vandaar dat festivals zoals Babbels Live Festival ook in 2020 weer op de Omweg te vinden zijn. Het terrein is ongeveer 120 x 50 meter groot en biedt daardoor ruimte aan zo ongeveer 5.000 bezoekers. Dat is al gauw een lekker feestje, toch!? 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals op het festivalterrein aan de Omweg in Assendelft in 2020.

Agenda

Afgelopen events