Babbels Live cover

Babbels Live

Datum

Omschrijving

Op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni 2023 wordt voor de achtse keer Babbels Live Festival georganiseerd aan de Omweg te Assendelft. Het is de leukste en grootste vrijdagmiddag borrel met al je leuke collega’s, vrienden, familie en gezellige mensen. Dus hup! Direct uit je werk door naar de Babbels Live VrijMiBo! Zaterdag pakken ze nog grootser uit met de beste en populairste artiesten uit Nederland. Zing, dans en spring mee met de beste meezingers.

Festival type

Feestmuziek
EDM
Pop
Nederlandstalig
House

Locatie

Omweg, Assendelft
Omweg, 1566 HR

Max. bezoekers

6.000

Min. leeftijd

12

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Babbels Live

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Babbels Live. Dat op 16 juni 2023 in Omweg te Assendelft gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register