web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

Music Dome in Kerkrade is een beurs en congrescentrum waar met enige regelmaat ook (indoor) festivals worden gehouden. De evenementenlocatie is onderdeel van het Roda JC stadion complex. Pal naast het stadion zitten een aantal winkel en kantoorpanden én dus ook een evenementenlocatie. De Music Dome bestaat uit een tweetal zalen met verschillende niveau's zodat er voldoende ruimte is voor feestende bezoekers. Maar als dat niet voldoende is dan wordt soms zelfs het parkeerterrein schoongeveegd van auto's en kan er outdoor ook goed gefestivalt worden. 

Festivals 2020

Ook in 2020 is er weer genoeg te doen in de Music Dome. Er zijn hier dan de volgende festivals: Hardcore Gladiators, Megarave en R&B Sunday Festival. 

Bereikbaarheid

Qua bereikbaarheid is het bij de Music Dome prima geregeld. De snelweg A76 is maar een paar minuten verwijderd en vanaf het station Heerlen is het max. 15 minuten reizen met de bus. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in de Music Dome in 2020.

Agenda

Afgelopen events