Knaltibal x Carnavalsvrijdag cover

Knaltibal x Carnavalsvrijdag

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Knaltibal is terug op Carnavalsvrijdag 09-02-2024 in Music Dome!๐Ÿคฉ Na een succesvolle editie van Knaltibal Festival Outdoor en Knaltibal 11de van de 11de maken we er met carnaval een nรณg groter feest van!๐Ÿญ De voorgaande Knaltibal-edities raakten allemaal binnen no-time uitverkocht en dat zal voor deze aankomende editie op carnavalsvrijdag niet anders zijn! Verwacht veel confetti,๐ŸŽŠ polonaises,๐Ÿ’ƒ sitdowns,๐Ÿ•บ special acts en opblaasdieren!๐Ÿ’ De minimum leeftijd is 16 jaar! Bijzijn is meemaken!๐Ÿ”ฅ

Festival type

Feestmuziek
Classics
00's
90's
Hits

Locatie

Music Dome, Kerkrade
Roda J.C. Ring 3, 6466 NH

Max. bezoekers

4.000

Min. leeftijd

16

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Knaltibal x Carnavalsvrijdag

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Knaltibal x Carnavalsvrijdag. Dat op 9 februari 2024 in Music Dome te Kerkrade gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register