web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Megaland
location

Megaland is een evenemententerrein in Landgraaf (Limburg) en is vooral bekend geworden door het Pinkpop Festival dat hier al sinds 1988 wordt gehouden. Megaland is het grootste festivalterrein van Limburg en beslaat 27 hectare. Dat is mer dan groot genoeg voor 70.000 festival bezoekers per dag. Het terrein ligt aan de voet van de Limburgse Wilhelminaberg en is onderdeel van een veel groter recreatiegebied. Het festivalterrein zelf bestaat uit een groot veld met daarop een geasfalteerde skeelerbaan van 1,6 kilometer lang.

Festivals 2020

Op het terrein van Megaland worden jaarlijks verschillende grootschalig outdoor festivals georganiseerd, waarvan Pinkpop Festival de meest bekende is. Maar ook kleinere events kunnen bij Megaland terecht. Het terrein heeft namelijk nog een indoor hal waar snuffelmarkten, beurzen en congressen kunnen worden gehouden. 

Massive stage

De meeste festivals delen hun terrein op in verschillende delen, elk met een eigen stage. Maar Megaland wordt over het algemeen (in ieder geval door Pinkpop) als een grote stage gebruikt. Zodat je met tienduizenden mensen tegelijkertijd van hetzelfde optreden kunt genieten. Dat geeft wel echt een intense en unieke vibe. Dat moet je dus een keer meemaken! 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals op het Megaland festivalterrein in Landgraaf in 2020.

Agenda

Afgelopen events