Forever Festival cover

Forever Festival

Datum

Omschrijving

Na een onvergetelijke en veel besproken 5e editie van 90’s Forever Outdoor op Megaland te Landgraaf, zijn we in 2024 terug op deze heilige grond met een vervolg; de eerste editie van Forever Festival! Zorg dat je er bij bent in 2024, samen met je vrienden, familie en collega’s want we hebben een aantal nieuwe elementen toegevoegd aan dit unieke festival in Limburg. Deze editie kun je gaan genieten van allerlei muziek voor jong en oud op meerdere stages.

Festival type

90's
Feestmuziek
Rave

Locatie

Megaland, Landgraaf
Hofstraat 13-15, 6372 XC

Aantal stages

4

Max. bezoekers

20.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Forever Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Forever Festival. Dat op 6 juli 2024 in Megaland te Landgraaf gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register