web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Meerpark
location

Het Meerpark is een groot recreatiegebied / sportterrein in de Amsterdamse buurt Oost-Watergraafsmeer. Vroeger stond hier het Ajax stadion De Meer, maar tegenwoordig vind je hier allerlei spotactiviteiten. Door de aanwezige sportverenigingen is er aan grote grasvelden geen gebrek in het Meerpark en daarom is het complex een perfecte locatie voor een festival. Zeeën van ruimte en weinig bewoners die kunnen klagen over geluidsoverlast. En zelfs vanuit het centrum is het maar 20 - 30 min fietsen.

Festivals 2020

Eén van de festivals die in het Meerpark wordt georganiseerd is het Loveland van Oranje Festival, waar zo'n 15.000 festivalgangers op af komen. Daarmee is het één van de grotere outdoor festival locaties van Amsterdam. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in het Meerpark in 2020.

Agenda

Afgelopen events