web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Malieveld
location

Het Malieveld is een groot grasveld (van ongeveer 550 x 200 meter) en is onderdeel van Het Haagse Bos. Dat vlak naast het Binnenhof en het centrum van Den Haag ligt. Vanwege de ligging vlak naast het kloppende politieke hart van ons land is het Malieveld een veelgebruikte plek voor grootschalige demonstraties. De meest bekende en meest recente was de demonstratie van de boze boeren in verband met de stikstof crisis. 

Festivals 2020

Gelukkig wordt het malieveld ook gebruikt voor leuke dingen, zoals festivallen!! Ook daarin heeft het Malieveld een rijke geschiedenis. Van het Rasicm Beat It festival in 1993 tot Bevrijdingsfestival en Green Garden Festival in 2020.

Bereikbaarheid

Het Malieveld is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Het ligt max 5 minuten lopen van Den Haag Centraal Station af, en er lopen verschillende bus en tram lijnen langs, zodat je er ook vanuit ander gedeeltes van de stad makkelijk kunt komen. Aan de andere kant van het Malieveld begint / eindigt de snelweg A12, dus ook met de auto is het goed te doen.

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals op het Malieveld in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events