Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Parkpop, het gratis festival, wordt sinds 1981 jaarlijks georganiseerd en is hiermee een van de langstlopende festivals van Nederland. Parkpop is tevens รฉรฉn van Europaโ€™s grootste, gratis toegankelijke festivals en trekt ieder jaar vele bezoekers van alle leeftijden. De bezoekers komen niet alleen voor het sterke muziekprogramma, maar genieten tevens van allerlei andere, leuke activiteiten, van de mooie omgeving, van de gezelligheid en van elkaar. Uiteraard keert Parkpop terug in 2022! Pak je agenda maar en omcirkel ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿญ๐Ÿฎ ๐—ท๐˜‚๐—ป๐—ถ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฎ, want dan zal Parkpop groots gevierd worden op het Malieveld in Den Haag.

Festival type

Pop
Nederlandstalig
Wereldmuziek
Indie pop

Locatie

Malieveld, Den Haag
Koningskade 64, 2596 AA

Max. bezoekers

200.000

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Parkpop

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Parkpop. Dat op 12 juni 2022 in Malieveld te Den Haag gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!