web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Leijpark
location

Leijpark is een park in het zuid-oosten van de Brabantse stad Tilburg. Het park is tussen 1934 en 1939 aangelegd als werkverschaffingsproject. Het is een groot park van ongeveer 30 hectare en is opgedeeld in allerlei, door boomrijen gescheiden, grasvelden. Daardoor is het een perfecte plek om zomers lekker te wandelen en chillen. 

Festivals 2020

Het overgrootste gedeelte van het Leijpark is bedoeld als natuur en recreatiegebied, maar gelukkig zijn de party people niet vergeten. Aan de noordkant van het park zijn een aantal grasvelden speciaal ingericht voor festivals en andere evenementen. Op deze manier wordt niet het hele park vertrapt door de feestende massa van festivals zoals: Back 2 the 90's Outdoor, Het Foute Park Festival en Dancetour Tilburg. Ook in 2020 staan deze festivals weer op het muzikale programma van het Leijpark. 

Bereikbaarheid

Het festivalterrein is goed te bereiken met de fiets en de auto. Vanuit het centrum is het maar 15 minuten fietsen en het park ligt vlak naast de snelweg A58 / A65. Ook met het openbaar vervoer is het prima te doen. Er zijn verschillende bushaltes in de buurt van het park. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in het Leijpark in 2020.

Agenda

Afgelopen events