Daisy Festival cover

Daisy Festival

Datum

Omschrijving

Daar gaan we dan, met 180 km/u vliegt Daisy de Ringbaan-Zuid door en komen ze uit bij hun keiharde nieuwe locatie: Leijpark. Maar dat niet alleen; Daisy neemt afscheid van hun goeie ouwe Dais en verwelkomen hét stadsfestival van Tilburg voor jou en al je vrienden. Muzikale dromen, gezellige chaos en realiteit komen samen in het lekkerste festival van het jaar: DAISY FESTIVAL 2023!

Festival type

House
Hits
Hiphop
Tech house

Locatie

Leijpark, Tilburg
Leijpark, 5022 AX

Max. bezoekers

1.900

Min. leeftijd

18

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Daisy Festival

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Daisy Festival. Dat op 10 juni 2023 in Leijpark te Tilburg gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register