web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

Hemelrijk is een recreatiegebied inclusief meertje, in de buurt van Volkel (Noord-Brabant). Het meer is ontstaan door zandwinning en werd in 1986 als recreatieplas aangewezen. Vrijwel direct daarna is het recreatiepark Hemelrijk (of BillyBird Park Hemelrijk zoals het volledig heet) van start gegaan en door de jaren heen enorm uitgebreid. Inmiddels bestaat het park uit verschillende strandjes, een beachbar, klimrots, kabelbaan, waterglijbaan en allerlei andere attracties. Kortom een perfecte plek voor kids om rond te rennen.

Festivals 2020

Gelukkig wordt er ook aan de grotere kids gedacht en worden er jaarlijks een aantal feesten/ festivals georganiseerd. In 2020 zijn dat in ieder geval: Heerlijk Hemelrijk Festival en Festyland.

Bereikbaarheid

De rust en ruimte van dit recreatiegebied eisen helaas een tol. Het gebied ligt buiten Volkel en in de middle of nowhere, dus ga er maar vanuit dat je de auto moet pakken.

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in Hemelrijk in 2020.

Agenda

Afgelopen events