Heerlijk Hemelrijk cover

Heerlijk Hemelrijk

Aftermovie wordt binnenkort toegevoegd

Datum

Omschrijving

Markeer ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—ด 6 ๐—ผ๐—ธ๐˜๐—ผ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ4 alvast in de agenda's want dan is het weer tijd voor ๐—›๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—›๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—น๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ธ ๐—™๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ถ๐˜ƒ๐—ฎ๐—น Dan zal de zondag na FestyLand alweer voor de 10e keer omgeturnd tot het perfecte festival voor รฉcht iedereen! Het aanbod is breed, gevarieerd en voor alle leeftijden interessant. Je kunt er gezellig wat drinken en eten onder het genot van sfeervolle muziek en de beste bands!

Festival type

Pop
Rock
Hits
Feestmuziek
Nederlandstalig

Locatie

Hemelrijk, Volkel
Zeelandsedijk 34-A, 5408 SM

Aantal stages

9

Max. bezoekers

15.000

Dresscode

geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

Heerlijk Hemelrijk

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder Heerlijk Hemelrijk. Dat op 6 oktober 2024 in Hemelrijk te Volkel gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register