web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Grote Markt (Goes)
location

De Grote Markt is een plein in het centrum van Goes (Zeeland). Het plein is één van de hotspots van de stad en wordt regelmatig gebruikt voor grote evenementen zoals muziek festivals.

Festivals 2020

In 2020 staan in ieder geval de festivals Dancetour Goes en Kingsnight Goes weer op het festival programma. Het plein is ongeveer 100 x 50 meter groot en wordt omringt door allerlei winkels en horecagelegenheden. 

De locatie biedt voldoende ruimte voor vele duizenden bezoekers, maar doordat er ook allerlei woningen in de wijk staan, zullen de feestjes waarschijnlijk niet tot mega laat / vroeg in de ochtend door kunnen gaan.

Bereikbaarheid

Qua bereikbaarheid is het bij de Grote Markt in Goes dik in orde. Er zijn verschillende parkeergarages in de buurt en ook het NS station van Goes ligt op nog geen 5 minuten lopen. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals op de Grote Markt in Goes in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events