web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Cattenbroekerplas
location

De Cattenbroekerplas is een door mensen aangelegd meer dat sinds 2010 als recreatieplas word gebruikt. Het meer is ontstaan door zandwinning voor de Utrechtse wijk Leidse Rijn en een aantal naastgelegen wijken in Woerden. Sinds de zandwinning is gestopt zijn er al verschillende outdoor festivals georganiseerd. 

Na jarenlang overleg is de kogel eindelijk door de kerk. Het recreatiegebied heeft in 2020 een permanente invulling gekregen. Het recreatie-eiland wordt uitgebreid met een restaurant, indoor-speeltuin, escape room, bowlingbaan, uitkijktoren en klimpark. Laten we hopen dat er voldoende ruimte over blijft voor een goed feestje.

Festivals 2020

In 2020 staat onder andere de festivals Groene Hart en 90's on the Beach op het programma. De plas, samen met het strandje en de groene omgeving zijn een perfecte locatie voor een feestje.

Bereikbaarheid

De Cattenbroekerplas ligt pal naast de snelweg A12, dus met de auto, taxi of tourbus bent je er zo. Gelukkig is het met openbaar vervoer ook prima te doen. Vanaf Worden Station is het 20 minuutjes lopen of 5 minuten met de bus.

Check onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals in Cattenbroekerplas in Woerden.

Agenda

Afgelopen events