90's on the Beach cover

90’s on the Beach

Datum

Omschrijving

Stap 12 juli in de tijdmachine met Mental Theo, K-Otic, 2 Unlimited, Jeckyll & Hyde, K-Liber, Q-Music Het Foute Uur Live en Jeroen Post tijdens 90โ€™s on the Beach! Met de voetjes in het zand en een drankje in je hand geniet je tijdens de zwoele zomeravond van de leukste artiesten en gouden platen van toen! ๐Ÿคฉ ๐Ÿ“† Vrijdag 12 juli 2024 | ๐Ÿšฉ Cattenbroekerplas, Woerden | ๐Ÿ’พ 90โ€™s on the Beach

Festival type

90's
00's
Classics
Hits
EDM
House
Feestmuziek

Locatie

Cattenbroekerplas, Woerden
Cattenbroekerdijk 9, 3446 HA

Aantal stages

2

Max. bezoekers

7.000

Min. leeftijd

18

Dresscode

Geen dresscode

Festival map

map-template-sm
Bekijk kaart

90's on the Beach

In de festival agenda van Follow the Beat vind je alle Nederlandse muziekevenementen, waaronder 90’s on the Beach. Dat op 12 juli 2024 in Cattenbroekerplas te Woerden gehouden wordt. We hebben alle festival informatie, aftermovie(s), line-up, tickets en het laatste festival nieuws voor je op een rijtje gezet. Zo kies je snel en gemakkelijk jouw volgende feestje uit.
Toch nog niet het juiste festival gevonden!? Bekijk dan onze festival kalender voor een compleet en duidelijk overzicht van alle festivals in Nederland. Of zoek specifiek op jouw meest favoriete muziekgenre, festival maand, party stad of op de meest populaire artiesten. Oh, en vergeet niet onze Facebook en Instagram pagina’s te volgen!

Pre-register