web_icon social_insta_icon circle_arrows_icon date_icon lineup_play_icon play_icon uber_icon booking_icon airbnb_icon location_icon social_sf_icon social_fb_icon social_tw_icon ticketswap_icon share_icon alarm_icon arrow_down_icon heart_icon empty_heart_icon plus_icon arrow_icon account_icon ftp_logo mobile facebook whatsapp twitter instagram cancel-circle ticket min plus icon_kruisje_fill icon_kruisje_line going like shirt id crowd track tent sun tickets location date itunes weblink icon_search

<  Brielse Meer
location

Het Brielse Meer is een kunstmatig aangelegd meer, vlakbij de Zuid-Hollandse stad Brielle. Het meer is 10 kilometer lang en loopt evenwijdig aan het Hartkanaal. De langgerekte vorm van het meer maakt het bijzonder geschikt als recreatie- en watersportgebied. Als de zon schijnt kun je hier daarom ook massa's mensen vinden die keihard aan het chillen zijn. Gelukkig is er rond het Brielse Meer ook ruimte voor events zoals festivals.

Festivals 2020

Er worden jaarlijks verschillende festivals georganiseerd in het gebied. Het festival: Oldschool Gangsters Outdoor is daar het meest bekende voorbeeld van. Ook in 2020 staat OG Outdoor weer op het programma. 

Bekijk onze agenda hieronder voor een compleet overzicht van alle festivals bij het Brielse Meer in 2020.

Agenda

Geen aankomende events gevonden.

Afgelopen events